Συνεργασιες

Η εταιρεία μας έχει αποκλειστική συνεργασία με τα παρακάτω Ιταλικά εργοστάσια:

CERIOTTI

O Ιταλικός οίκος Ceriotti εδώ και σαράντα χρόνια έχει συνδέσει το όνομά του με την καινοτομία, το ξεχωριστό design και την υψηλή ποιότητα στις πρώτες ύλες. Με δραστηριότητα στην κατασκευή εξοπλισμού, επίπλων και ηλεκτρικών ειδών κομμωτηρίου, κατέχει ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά, εξάγοντας σε 70 χώρες.
Η συλλογή των προϊόντων Ceriotti , σχεδιάζεται και παράγεται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του εργοστασίου στην Ιταλία, επιμένοντας «MADE IN ITALY».

Εξελίσσοντας και ανανεώνοντας συνεχώς την γκάμα του , εγγυάται την κάλυψη των αναγκών κάθε κομμωτηρίου!

www.ceriotti.it

VEZZOSI SRL

Ο Ιταλικός οίκος VEZZOSI με εμπειρία πάνω από 35 χρόνια στην παραγωγή επίπλων κομμωτηρίου κατέχει μια εξέχουσα θέση στην παγκόσμια αγορά. Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς σχεδιαστές όπως ο Denis Santachiara δίνοντας νέες και έξυπνες σχεδιαστικές και λειτουργικές λύσεις στο χώρο του κομμωτηρίου. Η πλούσια γκάμα που διαθέτει συνδυάζει ποιότητα ,γούστο και υλικά υψηλής αντοχής.

MUSTER e DIKSON SERVICE S.p.A.

Είναι ένας από τους σημαντικότερους πολυεθνικούς οίκους της Ιταλίας σε εξοπλισμό κομμωτηρίων και προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Βρίσκεται στο Μιλάνο ακριβώς στην καρδιά του εμπορίου και της μόδας με εγκαταστάσεις έκτασης 50.000 τ.μ.. Σ’ αυτόν τον χώρο δουλεύονται με προσοχή και μεράκι τα μοναδικά κομμάτια που μπορείτε να επιλέξετε για το χώρο σας. Σε κάθε ένα ξεχωριστά περικλείεται η μαγεία της ιταλικής φινέτσας!

www.muster-dikson.com