Η Εταιρεια

Ιωάννης
Γιαννακούρας
Ξεκινήσαμε το 1988 με ιδρυτή τον Γιάννη Γιαννακούρα και με μοναδικό στόχο την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών κάθε επαγγελματία κομμωτή, μέσα από πρωτοποριακά και ποιοτικά προϊόντα.
Δημιουργήσαμε εκατοντάδες χώρους με ταυτότητα. Συνεργαστήκαμε με αλυσίδες και κορυφαία ονόματα στο χώρο του κομμωτηρίου, αντιμετωπίζοντας το κάθε έργο με ταχύτητα και αξιοπιστία.
Προχωρήσαμε σε αποκλειστικές συνεργασίες, με τους παγκόσμια αναγνωρισμένους ιταλικούς οίκους VEZZOSI, GAMMA & BROSS και άλλους, προσφέροντας ιδανικές επιλογές σε προσιτό κόστος, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία εκλεκτών προϊόντων.
Αναπτυχθήκαμε μαζί, χτίζοντας μια νέα φιλοσοφία στον κλάδο. Την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για την επιτυχημένη παρουσία της επιχείρησής σας στο χώρο και τη υλοποίηση έργων που ταιριάζουν με τα θέλω τα δικά σας και τα πρέπει της περιοχής σας.
Συνεχίζουμε με αστείρευτο μεράκι την προσπάθεια να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις, ικανοποιώντας κάθε επιθυμία και αναδεικνύοντας οποιοδήποτε χώρο.
Αναλαμβάνουμε, με μια εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών και διακοσμητών, την ανάπτυξη, την κατασκευή και τον εξοπλισμό του χώρου που ζείτε και δημιουργείτε καθημερινά, το κομμωτήριό σας!
Ανακαλύψτε την πλούσια συλλογή μας σε αναγνωρισμένα προϊόντα και έργα που έχουμε ολοκληρώσει και επιλέξτε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε και σας ταιριάζει!

Είπαν για μας

απο τους πελατες μας

ΟΛΓΑ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΟΥ

Για το Ionic iMaster...
Πολύ ευχαριστημένη από την επένδυση στο μηχάνημα. Οι τεχνικές εργασίες έχουν αυξηθεί, λόγω της μείωσης του χρόνου εφαρμογής.
Οι πελάτες μας είναι πολύ ικανοποιημένοι από την γρήγορη εξυπηρέτηση αλλά και από τη βελτίωση της ποιότητας της τρίχας.
Είναι ότι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα, μας έχει λύσει τα χέρια!
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ 10’ ΜΟΝΟ!

ΟΛΓΑ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΡΕΚΑΣ

Για το Ionic iMaster...
Εξοικονόμηση χρόνου, λαμπερό αποτέλεσμα στο χρώμα και καλύτερη ποιότητα στη δομή της τρίχας.
Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, όπως και όλες οι πελάτισσες μας.
Ότι πιο πρωτοποριακό έχω χρησιμοποιήσει σε θερμαντική συσκευή. Δεν έχει ανταγωνισμό!

ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΡΕΚΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ

Για το Ionic iMaster...
Η μείωση χρόνου στις τεχνικές εργασίες είναι σημαντική και η ποιότητα των μαλλιών μετά τη χρήση του είναι εξαιρετική. Εξαιρετικά αποτελέσματα στην κάλυψη των λευκών μαλλιών.
Ο απόλυτος συνεργάτης του κάθε κομμωτή!
Η καλύτερη διαφήμιση είναι τα λόγια των πελατών μας!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ
<b>Βαλεντινο Χονδρος</b>

Συνεργάστηκα με την εταιρεία Commo Interiors του κου Γιάννη Γιαννακούρα για την κατασκευή του νέου μου κομμωτηρίου. Από το σχεδιασμό έως και την κατασκευή, έμεινα κατενθουσιασμένος με την ποιότητα, τη συνέπεια και το τελικό αποτέλεσμα. Είναι όλοι τους επαγγελματίες και καταπληκτικοί!

Βαλεντινο Χονδρος
Valentino Barbershop Ζωγραφου
<b>Τέλης Κίκερης</b>

H μεταμόρφωση του χώρου μας σε εργονομία και design ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Απόλυτος επαγγελματισμός, συνέπεια. Η μεταμόρφωση του χώρου έγινε σε τρεις μέρες. Συγχαρητήρια!

Τέλης Κίκερης
Κομμωτηριο Χολαργος
<b>Μανου Σοφια</b>

Καταπληκτικό έργο 20τμ. Η ομάδα του κου Γιαννακούρα κατάφερε, παρά την ιδιαιτερότητα του χώρου, να τον αναδείξουν να τον κάνουν λειτουργικό και ευρύχωρο.

Μανου Σοφια
Χωρος μανικιουρ-πεντικιουρ
<b>Gk Valavanos </b>

Κατασκευή εξ’ αρχής, προσαρμοσμένη και εναρμονισμένη στο ύφος, στην προσωπικότητα της πελάτισσας. Μοναδικός σχεδιασμός για το συγκεκριμένο έργο, αποφεύγοντας κάθε τυποποίηση η επανάληψη εικόνας κομμωτηρίου, γιατί ο κάθε κομμωτής για την Commo είναι μοναδικός. Μπράβο στην ομάδα της Commo!

Gk Valavanos
Κομμωτηριο Χαλανδρι

Είπαν για μας icon_eipan_gia_mas2