Συνεργασιες

Η εταιρεία μας έχει συνεργασία με τα παρακάτω κορυφαία Ιταλικά εργοστάσια εξοπλισμού κομμωτηρίων:

GAMMA & BROSS

Η Gamma & Bross είναι πρωτοπόρος εταιρεία στον σχεδιασμό και την κατασκευή επίπλων και εξοπλισμού κομμωτηρίων, χώρων αισθητικής και spa. Τα προϊόντα σχεδιάζονται από τους πιο ταλαντούχους διεθνείς σχεδιαστές, όπως οι Marcel Wanders, Karim Rashid, F.A. Porsche και η Gamma Design Lab. Εργάζεται συνεχώς για να κατασκευάζει τις πιο καινοτόμες λύσεις για τους πελάτες.

Εξελίσσοντας και ανανεώνοντας συνεχώς την γκάμα της, εγγυάται την κάλυψη των αναγκών κάθε κομμωτηρίου!

https://www.gammabross.com/en/

VEZZOSI SRL

Ο Ιταλικός οίκος VEZZOSI με εμπειρία πάνω από 35 χρόνια στην παραγωγή επίπλων κομμωτηρίου κατέχει μια εξέχουσα θέση στην παγκόσμια αγορά. Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς σχεδιαστές όπως ο Denis Santachiara δίνοντας νέες και έξυπνες σχεδιαστικές και λειτουργικές λύσεις στο χώρο του κομμωτηρίου. Η πλούσια γκάμα που διαθέτει συνδυάζει ποιότητα ,γούστο και υλικά υψηλής αντοχής.

MUSTER e DIKSON SERVICE S.p.A.

Είναι ένας από τους σημαντικότερους πολυεθνικούς οίκους της Ιταλίας σε εξοπλισμό κομμωτηρίων και προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Βρίσκεται στο Μιλάνο ακριβώς στην καρδιά του εμπορίου και της μόδας με εγκαταστάσεις έκτασης 50.000 τ.μ.. Σ’ αυτόν τον χώρο δουλεύονται με προσοχή και μεράκι τα μοναδικά κομμάτια που μπορείτε να επιλέξετε για το χώρο σας. Σε κάθε ένα ξεχωριστά περικλείεται η μαγεία της ιταλικής φινέτσας!

www.muster-dikson.com

Είπαν για μας icon_eipan_gia_mas2