Υπηρεσιες

SALON CHECK-UP BY COMMO INTERIORS

Η Commo Interiors μετά από μία σημαντική περίοδο έρευνας και προετοιμασίας στην οποία έγιναν επιστημονικές μελέτες και διενεργήθηκαν έρευνες αγοράς από έμπειρους επαγγελματίες της Ελλάδας,ολοκλήρωσε και παρουσιάζει το νέο της προϊόν Commo SALON CHECK-U Pαποκλειστικά για τους ιδιοκτήτες Κομμωτηρίων.
Πρόκειται για ένα προϊόν-πακέτο που επιτρέπει (10-15 ημέρες) και με ασφάλεια να εντοπισθούν τα ευαίσθητα σημεία και οι ατέλειες του κάθε κομμωτηρίου από πλευράς Εικόνας, Εργονομίας, Φωτισμού, Λειτουργικότητας, με βάση τις απαιτήσεις του «σύγχρονου αγοραστή».
Το Commo SALON CHECK-UP ολοκληρώνει την μεθοδική ανάλυση των στοιχείων με την αξιολόγηση του καταστήματος σας και ακολουθεί η υποβολή προτάσεων θεραπείας των αδύνατων σημείων με στόχο την διατήρηση των πελατών σας αλλά και την προσέλκυση νέων.
Η Commo Interiors έχει οργανώσει και δημιουργήσει, για τον σκοπό αυτό, ομάδα ειδικών, οι οποίοι θα δουλέψουν επάνω στα στοιχεία του δικού σας καταστήματος, θα διαγνώσουν τις αδυναμίες και τα προβλήματα και θα υποβάλλουν τις προτάσεις επίλυσής τους.
Το SALON CHECK-UP, λοιπόν, σας προσφέρει  προσωποποιημένα, με απλότητα, με ασφάλεια και με σιγουριά την ευκαιρία να συνεχίσετε την λειτουργία του κομμωτηρίου σας στους σημερινούς καιρούς.

SALON DESIGN & CONSTRUCTION

BY COMMO INTERIORS

Μαζί, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε τα όνειρά σας, μετατρέποντας τον επαγγελματικό σας χώρο, σε περιβάλλον ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ!

Τι προσφέρουμε:
• Επίσκεψη στο χώρο σας για την αποτύπωσή του
• Μελέτη του χώρου σας με ΚΑΤΟΨΕΙΣ-ΟΨΕΙΣ-ΦΩΤΟΡΕΑΛΙΣΜΟ
• Επιλογή και σχεδιασμό επίπλων
• Επιλογή χρωματικών συνδυασμών τοιχοποιίας και υλικών
• Προτάσεις διακοσμητικών στοιχείων
• Κοστολόγηση εργασιών
• Οργάνωση και επίβλεψη συνεργείων

Η πολύχρονη εμπειρία μας και το άριστο αποτέλεσμα των εργασιών μας αποτελούν εγγύηση για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

Τα έργα μας με προσυμφωνημένο χρονοδιάγραμμα και προσιτή τιμή παραδίδονται με την καλύτερη ποιότητα και τους ταχύτερους χρόνους!

Είπαν για μας icon_eipan_gia_mas2