© Commo Interiors, All Rights Reserved.

Ανακαλύψτε το botox μαλλιών: ιδιότητες και οφέλη

19
Απρ, 2018

Τα μαλλιά, όπως και το δέρμα της κεφαλής, χρειάζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα τις κατάλληλες θεραπείες, είτε για να θεραπεύσουμε κάποιο πρόβλημα, είτε για να το προλάβουμε.Με στόχο να μεταφέρει στα μαλλιά όλα εκείνα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία που εξασφαλίζουν την ανάπτυξη και την υγιή δομή της τρίχας, το botox μαλλιών προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα, καθώς ανανεώνει και αναδομεί τα μαλλιά, ενισχύοντας την ζωτικότητα της τρίχας.

Τι είναι το botox μαλλιών;

Το botox μαλλιών ή σε πιο επαγγελματική ορολογία «ο μοριακός ορός μαλλιών», είναι μια θεραπεία που περιέχει τα συστατικά που έχουν ούτως ή άλλως τα μαλλιά μας, όπως π.χ κερατίνη, και με απλά λόγια αυτό που κάνει είναι πως «γεμίζει» τα κενά που έχουν δημιουργηθεί στα λέπια των τριχών, με αποτέλεσμα την αναδόμηση, την λάμψη, την ενυδάτωση και την λείανση των μαλλιών.

Πότε να κάνω θεραπεία botox για τα μαλλιά μου;

Όπως το πρόσωπο, έτσι και τα μαλλιά μας βιώνουν τη δριμύτητα της γήρανσης και τις επιπτώσεις των ρύπων της καθημερινότητας. Το botox έχει βρεθεί ότι προσφέρει εντυπωσιακή ανανέωση τώρα και στα μαλλιά! Εάν καταλαβαίνετε λοιπόν πως τα μαλλιά σας είναι ταλαιπωρημένα, ξηρά, αφυδατωμένα, έχουν ψαλίδα στις άκρες και γενικά φριζάρουν και σπάνε εύκολα, τότε η καλύτερη λύση σε όλο αυτό το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε είναι η θεραπεία με botox μαλλιών. Το botox μαλλιών είναι αποτελεσματικό ακόμη και σε ασθένειες του τριχωτού όπως η πιτυρίδα, η ξηροδερμία και η τριχόπτωση.

Πώς δρα

Μαγικά μόρια υπόσχονται λείανση και αναδόμηση στις σπασμένες άκρες προσκολλώντας στις περιοχές που είναι κατεστραμμένη η κερατίνη -πρωτεΐνες που συνθέτουν τις ίνες των μαλλιών. Τα μόρια αυτά εισχωρούν στον άξονα της τρίχας και κλείνουν τα κενά της φθοράς. Οι βιταμίνες προσθέτουν σε αυτή τη θεραπεία αποτελέσματα μεγαλύτερης διάρκειας από άλλες θεραπείες μαλλιών, οι οποίες δρουν επιφανειακά και χρειάζεται να επαναλαμβάνονται μετά από κάθε λούσιμο.

Η ισχυρή δράση των συστατικών του φτάνει μέχρι το φλοιό της τρίχας, αυξάνοντας το πάχος της κατά 20%. Παράλληλα, τονώνει την ελαστικότητα και τη δύναμη της τρίχας από την ρίζα ως την άκρη, με πλήρη εξάλειψη της ξηρότητας και τις ψαλίδας. Η σύνθεση της θεραπείας δεν περιέχει ισιωτικά συστατικά και έτσι το χτένισμα δεν έχει περιορισμούς.

Πως εφαρμόζεται

Ο ειδικευμένος κομμωτής λούζει τα μαλλιά σας με ουδέτερο PH σαμπουάν χωρίς να χρησιμοποιήσει μαλακτικό μαλλιών. Τα μαλλιά χτενίζονται και χωρίζονται σε τμήματα όπως στη βαφή. Στη συνέχεια απλώνεται το διάλυμα της θεραπείας botox μαλλιών και γίνεται ένα καλό μασάζ ανά τούφα και τελικώς σε όλο το τριχωτό για να απορροφηθεί το προϊόν. Το προϊόν παραμένει για πέντε περίπου λεπτά στα μαλλιά ενισχυόμενο – αν χρειαστεί – από το κλιμαζόν (μηχάνημα το οποίο εισχωρεί βαθύτερα το προϊόν στην τρίχα).

Τα μαλλιά ξεπλένονται καλά και αφού στεγνωθούν στο 80-90%, περνάμε κάθε τούφα ξεχωριστά σε μια ειδική πρέσα, η οποία διαθέτει τρεις πλάκες. Με την εν λόγω πρέσα επιτυγχάνεται και η εισχώρηση του προϊόντος βαθύτερα στο εσωτερικό της τρίχας.

Μοναδικά συστατικά

Τα συστατικά της θεραπείας με botox μαλλιών φέρνουν επανάσταση σε όλα τα κομμωτήρια, παγκοσμίως:

  • Υαλουρονικό νάτριο για βαθιά ενυδάτωση
  • Θαλάσσιο κολλαγόνο για γέμισμα των κατεστραμμένων περιοχών της τρίχας
  • Cashmere κερατίνη, με υψηλό μοριακό βάρος για ενδυνάμωση και τόνωση
  • Volumins σύμπλεγμα για φυσικό όγκο
  • Keratin amino acids για διατήρηση της υγρασίας της τρίχας
  • Panthenol για γεμάτο σώμα και κίνηση
  • Βιταμίνη Ε με αντιοξειδωτική δράση για προστασία και ενυδάτωση
  • Quatemized esters για μείωση των στατικών φορτίων της τρίχας

Το αποτέλεσμα είναι εκθαμβωτικό και εγγυάται την πλήρη αναζωογόνηση των μαλλιών σας!

Η διάρκεια της θεραπείας είναι 15 λεπτά και μπορείτε να την πραγματοποιήσετε σε δόσεις, σε ειδικά  κομμωτήρια  που τη διαθέτουν. Για μια ολοκληρωμένη θεραπεία στην αρχή θα χρειαστείτε περίπου 3-4 επισκέψεις σε διάστημα 1-2 μηνών ανάλογα με τη φθορά των μαλλιών σου. Τα αποτελέσματα θα κρατήσουν περίπου 3-5 μήνες και ανάλογα με τις συμβουλές του κομμωτή σας, την επαναλαμβάνετε.

Για να αναζωογονήσετε τα μαλλιά σας εμπιστευτείτε τον κομμωτή σας και θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα!

Πηγή: www.commoshop.gr

Είπαν για μας