ΟΙ ΚΟΜΜΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ IONIC

Ειπαν

Πολύ ευχαριστημένη από την επένδυση στο μηχάνημα. Οι τεχνικές εργασίες έχουν αυξηθεί, λόγω της μείωσης του χρόνου εφαρμογής. Οι πελάτες μας είναι πολύ ικανοποιημένοι από την γρήγορη εξυπηρέτηση αλλά και από τη βελτίωση της ποιότητας της τρίχας. Είναι ότι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα, μας έχει λύσει τα χέρια!
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ 10’ ΜΟΝΟ!

ΟΛΓΑ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΟΥ

Εξοικονόμηση χρόνου, λαμπερό αποτέλεσμα στο χρώμα και καλύτερη ποιότητα στη δομή της τρίχας. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, όπως και όλες οι πελάτισσές μας. Ότι πιο πρωτοποριακό έχω χρησιμοποιήσει σε θερμαντική συσκευή.
Δεν έχει ανταγωνισμό!

ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΡΕΚΑΣ

Η μείωση χρόνου στις τεχνικές εργασίες είναι σημαντική και η ποιότητα των μαλλιών μετά τη χρήση του είναι εξαιρετική. Εξαιρετικά αποτελέσματα στην κάλυψη των λευκών μαλλιών. Ο απόλυτος συνεργάτης του κάθε κομμωτή!
Η καλύτερη διαφήμιση είναι τα λόγια των πελατών μας!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ

VIDEO με Οδηγιες Χρησης iMaster

Δείτε τις οδηγίες χρήσης του νέου Ionic iMaster (από τον κατασκευαστή), με ελληνικούς υπότιτλους. Παρακολουθήστε τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τις οδηγίες χρήσης, το μενού προγραμμάτων, τον τρόπο συντήρησης και άλλα.

Μπορείτε να κάνετε παύση σε όποια στιγμή επιθυμείτε και να ξανά-παρακολουθήσετε το σημείο που σας ενδιαφέρει.

src="?rel=0&wmode=opaque
1000
Ionic
Πωλησεις στην Ελλαδα
70
Χωρες
Πωλησεις παγκοσμιως
30%
Αυξηση τζιρου
Στις τεχνικες εργασιες
10
Λεπτα μονο
βαφες, ανταυγειες, θεραπειες...

ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ
To νέο iMaster είναι μια υπερσύγχρονη ηλεκτρονική συσκευή που λειτουργεί απλά με πόσιμο νερό.
Mειώνει τον χρόνο όλων των τεχνικών εργασιών και των θεραπειών, ενώ συγχρόνως εξασφαλίζει λαμπερά, υγιή και αναζωογονημένα μαλλιά. 
Ο σωστός συνδυασμός ατμού, όζοντος και αρνητικών ιόντων βελτιώνει σημαντικά τη ζωή της τρίχας. Κάνει τα μαλλιά δυνατά, ευκολοχτένιστα και απαλά στο άγγιγμα. Η ευεργετική αποστειρωτική και αντιμικροβιακή δράση του γίνεται αντιληπτή από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.
Η μείωση των χρόνων εκθέτει την τρίχα σε ελάχιστη χημική ταλαιπωρία με ασύγκριτα αποτελέσματα. 
 

Είπαν για μας icon_eipan_gia_mas2